KEOP–5.7.0/15-2015-0325

SZENTENDRE VÁROS ÖNKORMÁNYZAT ÉPÜLETENERGETIKAI PÁLYÁZATA

Kedvezményezett neve:infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_KA
Szentendre Város Önkormányzata
A projekt célja:
A város négy közintézményének épületenergetikai fejlesztése keretében hőszigetelés és nyílászáró csere
A támogatási összege:
149,99 millió Ft

 

• Ünnepi átadó

A projekt keretében felújított “Fehér Ház” épületében lévő P’Art Mozi adott helyet a középületek energetikai korszerűsítése projekt átadó ünnepségének 2016. január 7-én. Az átadón dr. Török Balázs alpolgármester kiemelte, hogy a lebonyolításra rendelkezésre álló rövid idő alatt példás összefogással, sokak összehangolt munkájával valósulhatott meg a csaknem 150 milliós fejlesztés, mely a város egészét érinti. Tovább »

• Meghívó az ünnepélyes átadásra

Keop meghívó Part mozi PRINT(1)

• Projektzáró sajtóközlemény

Elkészült SZENTENDRE VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KEOP-5.7.0/15-2015-0325 azonosítószámú, „Szentendre Város Önkormányzat épületenergetikai fejlesztése” című projektje, melynek keretében négy szentendrei középület energetikai korszerűsítése valósult meg. Tovább »

• A város megújuló középületi

Az önkormányzat novemberben értesült arról, hogy a város 150 millió Ft támogatást nyert a középületek energetikai korszerűsítésére a KEOP pályázaton. A támogatásból négy szentendrei középület felújítása valósul meg, a munka gőzerővel folyik, mert a projektet december közepéig le kell zárni.  Tovább »

Fehérház-szigetelés1-1-e1449147639273

• Új intézménykorszerűsítések

Szentendrén több városi intézmény is frekventált helyen lévő, de súlyosan leromlott műszaki állapotú ingatlanokban működik.  A városvezetés ezért úgy döntött, hogy elindítja a városi intézmények korszerűsítési programját. Ezen belül a legszükségesebbnek ítélt intézmények új helyre költöznek. Tovább »

• Képek az építkezésekről